Iværksætteri stormer frem i Danmark

Der er ingen tvivl om, at iværksætteri er på vej frem i Danmark. Og det har det været gennem de sidste mange år.

Det får mere og mere opmærksomhed i medierne, og programmer som eks. Løvens Hule er med til at skubbe til danskernes kreativitet og gode idéer, så der rent faktisk bliver gjort noget ved dem.

Flere og flere unge kaster sig ud i at drive virksomhed

Det er især unge mennesker, der er glade for at tage springet ud i livet som selvstændig. Der er mange ting at tage sig af som selvstændig, og det er desværre de færreste virksomhed, der klarer sig i længden. Men det ser ikke ud til at skræmme de unge, der vælger at starte med eget CVR nummer.

Hvis du er et ungt menneske med en god idé, er der også gode muligheder for råd og vejledning til at komme i gang med din virksomhed. Og som ung har du sjældent mere at miste, end du har som familiefar med tre børn, Volvo, villa og voldsomt mange regninger hver måned.

Masser af inspiration og gode råd på nettet

Er du ikke helt sikker på, hvordan du skal bære dig ad med at komme i gang med at lave din egen virksomhed og starte på et nyt kapitel i dit liv som iværksætter, er det måske en god idé at gå på nettet og søge information og inspiration.

Der er mange gode forums og hjemmesider, der kan guide dig på vej og hjælpe dig med råd om alt fra budgettering, idéudvikling og regnskab. Alt det skal du jo have en eller anden form for styr på, når du vælger at blive selvstændig.

Lån penge til selv at komme i gang

Har du en rigtig god idé, men mangler du penge til at kunne føre den ud i livet, så lån penge i dag. Du kan nemt gå på nettet og finde et lån på lige netop det beløb, du har brug for, og så kan du ikke bruge undskyldningen om manglende kapital længere.

Der er naturligvis også den mulighed at søge penge andre steder fra, eksempelvis hos en investor, der typisk går ind med penge for en andel af din virksomhed. Så vil du ikke af med en procentdel af din forretning, kan det være en idé at låne pengene i stedet for.

Et stærkt netværk kan gøre en enorm forskel

Det kan også være smart at begynde at dyrke dit netværk, hvor du kan få meget hjælp, når du har brug for det. Og inden for iværksætteri er der heldigvis mange former for netværksmøder, som du kan deltage i.

Især i København finder du mange af den slags arrangementer. Der er også mange gode parkeringsmuligheder i København, så du kan nemt komme udefra og deltage i de møder, du finder relevante og interessante for dig.

Et godt netværk kan være guld værd en skønne dag, så du må ikke undervurdere vigtigheden af at kende de rette mennesker på det rette tidspunkt.

Iværksætteri stormer frem i Danmark
Iværksætteri stormer frem i Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.