Bliv iværksætter mens du går i skole

Drømmer du om at blive iværksætter, og vil du gerne drive din egen virksomhed, kan det være en oplagt idé for dig at gå i gang med dit første projekt, mens du går i skole.

Inden du får en partner, børn, hus eller kæledyr, har du rigtig meget fritid. Og den tid kan du jo så bruge på at starte din første virksomhed, hvis du har lyst til det.

Det kan være, at du skal være den, der designer det moderne bud på en Le Creuset redskabskrukke.

Perfekt at starte ud mens du får SU

Det er en rigtig god idé at starte ud med at lave din første virksomhed, mens du går i skole, da du jo her får SU, og det kan være med til at betale for dine månedlige udgifter, så du ikke skal tænke på også at have et job ved siden af.

Der er mange studerende, der sagtens kan klare sig for deres SU, og så er det jo bare med at bruge din fritid på at starte din virksomhed. Beholder du alle pengene i virksomheden, skal du heller ikke tænke på, at du tjener for meget i forhold til din SU. Det kommer dog an på, hvordan du skruer virksomheden sammen, virksomhedstype osv.

Kan din skole hjælpe dig på nogen måde?

Når du starter en virksomhed, mens du går i skole, kan det også være en god idé at undersøge, om der er noget, som din skole kan hjælpe dig med.

Det er tit sådan, især på videregående uddannelser, at der er sat ressourcer af til at hjælpe elever med deres idéer, hvis de gerne vil skabe en virksomhed. Det kan være, at du kan låne lokaler, kameraer, computere, printere eller hvad du nu kan få brug for.

Læs bøger om iværksætteri

Hvis du savner idéer til din virksomhed, eller hvis du eks. savner inspiration til markedsføring eller lignende, kan det være en rigtig god idé at kaste dig over nogle af de gode bøger, der er blevet skrevet om iværksætteri. Her kan du blandt andet få meget ud af de mange biografier, der er blevet skrevet om de mest succesfulde iværksættere.

Her i Danmark kan du jo blandt andet kaste dig over bøger fra bl.a. Jesper Buch, Martin Thorborg eller hvem du nu ellers ser op til og kan få noget ud af at læse om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.