Blog

3 fordele ved at få en plads i et kontorfællesskab

Driver du en lille virksomhed, hvor det bare er dig selv, der sidder og arbejder, kan det være, at du er på udkig efter et kontor eller en kontorplads, så du ikke skal sidde og arbejde hjemmefra mere. Hvis det er tilfældet, kan det være en god idé at overveje at få dig en plads i et kontorfællesskab. Her kommer vi nærmere ind på tre af de fordele, der kan være for dig at få en plads sådan et sted.

Vær sammen med andre mennesker

For det første giver det dig mulighed for at være sammen med andre mennesker. Det kan hurtigt blive lidt ensomt, når du sidder med en enkeltmandsvirksomhed eller solo iværksætter og er i gang med at bygge din virksomhed op. Har du eget kontor uden ansatte, er der jo ikke nogen at sige godmorgen til eller at spise frokost med. Det kan du få, hvis du vælger at sidde i et kontorfællesskab i stedet for. Så er der altid nogen at sige hej til, at drikke en kop kaffe med eller hvad det nu kan være. Det giver dig en social følelse, selvom du er solo iværksætter.

Få adgang til gode faciliteter

Derudover kan du jo også glæde dig til at få adgang til en masse gode faciliteter, som du måske ikke ville have haft med, hvis du selv havde fundet et privat kontor et sted. I et kontorfællesskab er det jo gerne således, at der er adgang til naturligvis både køkken og toilet. Men der kan også være faciliteter som blandt andet mødelokale, gratis kaffe og lynhurtigt internet med i prisen. På et privat kontor skal du jo selv betale for alle disse ting, men på et kontorfællesskab er det som regel med i prisen.

En billig kontorplads

Sidst, men ikke mindst, kan det også bare være en billig måde for dig at få adgang til en billig kontorplads. Det er ofte meget billigere at leje sig ind i et kontorfællesskab sammenlignet med at få dit helt eget kontor. Du kan jo så selv vælge, om du vil have en plads i det åbne kontor, en flyverplads, mulighed for at lukke døren til et kontor eller hvad der nu ellers passer bedst til dig og dine ønsker, når du skal sidde og arbejde med din virksomhed dag efter dag.

Husk at finde flot julepynt fra Karen Blixen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.