3 tips til dig der gerne vil være iværksætter

Går du med en idé til en forretning, og vil du gerne være iværksætter, kan det være, at du kan få lidt ud af at læse med her.

Sæt dig med en god kop kaffe og få et par gode tips til dig, der skal være iværksætter. Find kaffe og kakao til Nespresso her.

Er din idé holdbar?

For det første kan det være rigtig vigtigt at teste, om din idé er holdbar, og om der er mulige kunder til din service eller produkt.

Derfor kan det være godt at teste af, om du kan sælge din service eller dit produkt, inden du begynder at opsige jobs eller at kaste hele din opsparing ind i projektet. Mange idéer har brug for at blive ændret eller droppet, fordi der simpelthen ikke er et marked for det.

Søg hjælp og rådgivning fra starten

Dernæst kan det være en rigtig god idé at få så meget hjælp og rådgivning fra starten af, som du har brug for. Der er mange gode muligheder for at få hjælp som ny iværksætter.

Det kan bl.a. være en god idé at tage kontakt til dit lokale erhvervscenter, der har mange værktøjer for dig som ny selvstændig. Derudover kan du også undersøge, om du kan finde dig en mentor, som kan hjælpe dig med gode råd. Samtidig kan du arbejde på at udvide dit netværk, som du altid kan få gavn af at have som iværksætter.

Vær ikke bange for at springe ud i det

Så er det også meget vigtigt, at du ikke er bange for at springe ud i det. Hvis du vil, kan du jo altid beholde dit nuværende job og så arbejde på din idé ved siden af, så du har dig et sikkerhedsnet.

Der er mange, der aldrig kommer til at efterprøve deres idé, fordi det simpelthen ikke tør. Og det er en skam, da det jo kan være, at de gemmer på en rigtig god idé med et enormt potentiale. Så vær ikke bange for at kaste dig ud i tilværelsen som iværksætter, hvis du går rundt med en idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.